Contact

PETER VAN DORST
MAIL:
Peter.vandorst@etten-leur.nl
TEL: 076 – 502 44 64 / 06 – 250 402 69

Over ons

Alwel is eigenaar van het kantoorpand aan het Stationsplein 21-25 in Etten-Leur. Het pand is inmiddels compleet gevuld met bewoners, activiteiten, ateliers en noem maar op. In 2020 komt op deze locatie een nieuw, trendy wooncomplex voor jong volwassenen. Tot die tijd is Placemaking het toverwoord.

Placemaking als promotie

Vooruitlopend op de nieuwbouw laat Alwel het gebouw gebruiken door volwassenen tussen de 18 en 30 jaar voor allerlei activiteiten. Het pand en zijn omgeving moet gaan bruisen! Hierbij maakt de corporatie gebruik van de placemaking methode. Welke activiteiten er zijn, dat heeft Alwel samen met de doelgroep en betrokkenen bepaalt. Jong volwassenen hebben daarin meegedacht en doen vooral nog steeds ook actief mee!
Kunst, cultuur, sport, innovatie, duurzaamheid, ondernemen, (tijdelijk) wonen?
Er is heel veel mogelijk. Op die manier probeert Alwel de locatie aan het Stationsplein positief te promoten.

Geen overlast

Natuurlijk houden we bij het tijdelijk gebruik rekening met de bestaande woonomgeving. Ander gebruik is prima, maar er mag natuurlijk geen overlast door ontstaan. Daarom zijn ook buurtbewoners betrokkenen bij het project.

Heb je belangstelling?

Neem gerust contact op met Peter van Dorst, projectleider placemaking.
Hij maakt graag een afspraak met je om te zien wat er mogelijk is en of er wellicht nog ruimte voor jou beschikbaar is en onder welke voorwaarden dat kan.

Om een afspraak te maken graag bellen op het telefoonnummer 06-25040269.
Mailen mag natuurlijk ook! Mail dan naar: peter.vandorst@etten-leur.nl.