Contact

PETER VAN DORST
MAIL:
Peter.vandorst@etten-leur.nl
TEL: 076 – 502 44 64 / 06 – 250 402 69

Over X EL

Proficiat! Je hebt ons gevonden en daar zijn wij blij om. Je bent dus nieuwsgierig waar X EL voor staat en wat we doen? Wij leggen je dat heel graag uit.

X EL is de naam voor het bestaande pand aan het Stationsplein 21-25 in Etten-Leur. Na de sloop van het pand (in 2020) komt er op die locatie een nieuw, trendy wooncomplex voor jongvolwassenen. Het pand is in de tussentijd gevuld met nieuwe gebruikers. De komende jaren mogen jongvolwassenen (18-30 jaar) het pand blijven gebruiken. Placemaking is het toverwoord.

Placemaking als promotie

Vooruitlopend op de nieuwbouw bieden we ruimte voor allerlei activiteiten in X EL. Dat doen we samen met jou. Het pand en zijn omgeving gaat namelijk bruisen! Samen bedenken en uitvoeren van activiteiten om tot die bruisende plek te komen. Dat noemen we: Placemaking.

Welke activiteiten er precies in zitten? Teveel om op te noemen! Kom gerust eens kijken, de deuren staan (bijna) altijd open.

Kunst, cultuur, dans, sport, innovatie, duurzaamheid, ondernemen, ontmoeten, (tijdelijk) wonen? In X EL is veel mogelijk, daarmee promoten we alvast de toekomstige woonlocatie. Heb jij suggesties of wensen? Denk en doe met ons mee.

Denk mee, doe mee!

Ben je creatief, kunstzinnig, sportief, innovatief of ondernemend? Dan is X EL de plek voor jou. Wij dagen en nodigen je uit. Heb je belangstelling?
Kijk verder onder verhuur! De zeven woonruimtes zijn inmiddels helaas al verhuurd, maar X EL is dynamisch en bruist, dus wie weet is er binnenkort toch weer een plaatsje vrij. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Heb je belangstelling?

Neem gerust contact op met Peter van Dorst, projectleider placemaking.
Hij maakt graag een afspraak met je om te zien wat er mogelijk is en of er wellicht nog ruimte voor jou beschikbaar is en onder welke voorwaarden dat kan.

Om een afspraak te maken graag bellen op het telefoonnummer 06-25040269.
Mailen mag natuurlijk ook! Mail dan naar: peter.vandorst@etten-leur.nl.